Paul Hewitt

PAUL EDWARD HEWITT werkte als een meesterkleermaker in de buurt van Londen in het begin van de 20e eeuw.
Nadat hij was gevallen voor een schone jonge dame uit de Pruisisch-Friese regio, emigreerde hij naar Oldenburg, Noord-Duitsland.
Hij werd succesvol met een herenkleding winkel die een perfecte symbiose werd van de Britse gentlemen's stijl en Noord-Duitse waardering voor kwaliteit.
Een goede 100 jaar later scande zijn achterkleinzoon door de stamboom van de familie om inspiratie te vinden voor het oprichten van zijn eigen horloge, sieraden en accessoire merk.
Hij besloot om de traditie van zijn voorouders te volgen door unieke producten met een geloofwaardige nautische oorsprong te maken.
Oprecht en authentiek - het merk PAUL HEWITT was geboren.

De kern van het merk is opgebouwd rond onze unieke Sailor & Signature Line horloges en onze maritieme PHREPS & ANCUFF armbanden die eindeloze styling mogelijkheden bieden.
PAUL HEWITT producten zijn allemaal met de hand gemaakt en onderworpen aan een strenge eindcontrole - kwaliteit is de sleutel tot al onze activiteiten.
Bijgevolg worden alle onze horloges voorzien van krasbestendig saffierglas en een kwaliteitsuurwerk van de Zwitserse fabrikant Ronda.
De horloges zijn 5ATM en worden vaak gecombineerd met leren banden die het kwaliteitsstempel "made in Germany" dragen.